Thursday, November 15, 2007

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American breakfast - Meat

If culinary field in Italy is easily associated with the pulp, if we think the U.S. is rather easy to combine the bacon, another essential component in the American breakfast. The bacon is none other than our bacon, but while we cooked is usually used in small cubes, here it is normal to find it in strips. There are all kinds to suit all tastes: smoky, spicy, apple, pork, chicken or turkey, even if the pork is still the classic. It is usually served nice crisp to eat so much so that you can also use your hands. But even here the bacon is not the only tipo di carne che potete ordinare nel piatto della vostra colazione. Potete ordinare anche del canadian bacon , che non è altro che una fetta di prosciutto tagliata grossa e cotta alla piastra. Oppure in alternativa potete chiedere sauseges (salsiccia), ma poi dovrete specificare se la volete intera o patty (a polpetta). Dipende dai posti ma anche qui ne potete trovare di tutti i tipi: dolci, italian style (leggermente piccanti e con l'aggiunta di semi di finocchio), piccanti... Tutte comunque all'insegna della leggerezza!

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